Målare på Kungsholmen – bra att ha

Låt en målare hjälpa dig att hålla lägenheten på Kungsholmen i bra skick. Det blir trevligare för dig själv och kostnaden betalar igen sig när du ska sälja.

Kungsholmen. Vilket läge. Om du har lyckats hitta bostad här så är det bara att gratulera. Nära till innerstan utan att för den delen vara mitt inne i smeten. Och nästan allt du kan tänkas behöva finns bara något kvarter bort: apotek, post, tandvård och grönområden. Det kunde knappast vara bättre.

Och du behöver inte oroa dig för att din bostad ska sjunka i värde. Chansen är god att du kommer att tjäna en slant på den när du en gång i tiden väljer att flytta härifrån. Fast som alltid gäller det förstås att du håller lägenheten i gott skick om du vill få bra betalt för den.

Målaren lämnar offert

De pengar som du behöver lägga ut på material och hantverkare kommer att betala igen sig i form av ett högt försäljningspris. Dessutom blir det ju trevligare att bo i bostaden för dig själv också om du ser till att inte låta den förfalla.

Vänd dig till en målare på Kungsholmen för att diskutera vad som skulle behöva göras. Det är lätt att bli hemmablind så du ser det kanske inte själv. Målaren kommer säkert gärna hem till dig och tittar, kostnadsfritt. Sen får du en offert, även den kostnadsfri, och kan bestämma hur du vill att det hela läggs upp. Nöjdhetsgaranti får du på köpet.