Källarrenovering i Stockholm – när man vill växa neråt

Om man behöver mer användbart utrymme i sin bostad kan man anlita en entreprenör som utför källarrenovering i Stockholm, men det är viktigt att man anlitar någon som gör det rätt från början.

Tidigare byggde man källare för att få extra förvaring och för att få bort fukt och kyla under huset. Källaren blir därför ofta bara ett skräputrymme där det kanske finns en gammal värmepanna och tvättstuga men resten är outnyttjat.

Men tiderna och metoderna att bygga har förändrats. Man kan numera dränera, isolera och installera bra ventilation så att källaren går att utnyttja.

Många som vill ha ett större hus gör en framgångsrik källarrenovering och förvandlar källaren till något användbart. Börjar man bara från rätt ände så kan man få flera fräscha och snygga utrymmen.

All fukt och kyla försvinner med en källarrenovering och det är bra för hela huset

När man vänder sig till en erfaren entreprenör så vet de var man ska börja renoveringen och de kan därför lämna en offert som håller hela vägen. Det svåraste är ju att få bort fukt. Därför måste man se över dräneringen. Börjar man där så går resten bra.

Med modern utrustning isolerar och ventilerar man utrymmet under huset. Är det lågt till tak kan man på många ställen gräva sig djupare för att få rätt takhöjd.

All fukt och dålig lukt försvinner från utrymmet och man kan börja inreda det som man vill ha det. Anlitar man en bra entreprenör så hjälper de till med allt fram till inflyttning.