Fönsterrenovering Stockholm – en bra investering 

Att ett bra underhåll och en stabil partner inom förvaltning är en investering för en BRF och en fastighetsägare är en underdrift. Genom att hela tiden se över olika detaljer på fastigheten så kan man också dels korrigera problem innan de växer sig för stora – och dyra – och man kan även planera för framtida byten.

Ett exempel på hur god förvaltning fungerar mer konkret handlar om fönsterrenovering i Stockholm och när ett sådant projekt kan komma att spara stora pengar – och samtidigt erbjuda ett väldigt bra resultat och en lång livslängd.

Fönsterbyten sparar pengar

Ett fönsterbyte i Stockholm sker, baserat på detta, i många fall förhastat. Samma sak gäller exempelvis takbyten och andra åtgärder där man inte räknat med att det går att genomföra renoveringar och uppgraderingar av det befintliga materialet. Vad gäller en fönsterrenovering i Stockholm så kan en sådan innebära fönster som blir som nya – men till en bråkdel av kostnaden.

Det handlar således om en rejäl investering där man genom en fönsterrenovering i Stockholm som BRF kan spara pengar och samtidigt också få snygga fönster som håller tätt och som bidrar både till ett bättre inomhusklimat och till lägre kostnader för uppvärmning och energi.

Välj rätt partner för er fönsterrenovering

Det viktigaste är emellertid att se att en fönsterrenovering i Stockholm bör utföras av en van och erfaren utförare. Tyvärr finns det ganska många exempel på där det motsatta skett: en BRF anlitar ett företag för en fönsterrenovering och ser, redan efter något år, att exempelvis färgen flagnar bort och att fönstren blir dragiga. Hur hittar man då rätt utförare? Vi ger några tips.

  • Certifikat. Företaget ska ha utbildning och vara certifierad för fönsterrenovering. Man ska även arbeta i enlighet med de föreskrifter och normer som finns – exempelvis mot ISO 9001.
  • Referenser. Kolla alltid med tidigare beställare hur de upplevt servicen, arbetet och – givetvis – det färdiga resultatet. Gå tillbaka i tiden så långt det är möjligt.
  • Planeringen. En fönsterrenovering i Stockholm kommer att påverka de boende under tiden projektet pågår. Hur lägger företaget upp renoveringen? Finns det möjlighet att göra renoveringen på plats eller måste man ta med fönstren till en verkstad? En annan sak att kolla upp gäller kapacitet. Klarar man av att hantera era behov? En större förening måste ges garantier på att företaget kan klara av jobbet inom den tid man kommit överens om.