Byggställning när du målar fasaden

En byggställning använder man inte varje dag. Vid de sällsynta tillfällen du behöver en, går det bra att hyra. Beställ att få den levererad och monterad, så kan du bara kliva upp och måla.

Ska du måla fasaden behöver du en byggställning. Det är både säkert och praktiskt att stå på en stadig plattform när man ska upp lite högre. Du kan hyra din byggställning från ett företag som kommer till dig med den och som monterar den, så att du bara kan kliva upp och måla direkt. Var proffsig och praktisk när du ska jobba på ditt hus. Att kliva upp på en stege med färgburk och pensel är ingen bra idé.

Gott om plats för redskap

Det är inte bara färgburken du ska ha med dig när du målar. Du kanske behöver en skrapa för att få bort gammal färg, en trasa, flera penslar och kanske en roller. Du ska också kunna stå hyfsat bekvämt för att orka med ett så omfattande arbete som fasadmålning. En arbetsplattform eller byggställning har plats för både dig och dina redskap. Om du beställer montering när du hyr den, är du helt bekymmerslös, för då blir den rätt monterad och den är säker att stå på.
Byggställningen är bra för olika slags arbeten ovanför markhöjd, inte bara när man ska måla. Den är bred och rymlig och den går att flytta, så när du är klar på ett ställe, kan du lätt få den med dig några meter för att fortsätta jobbet där.