Tänker du lägga in en fiskbensparkett?

Om du har tänkt att förnya ditt hem med en vacker fiskbensparkett har du redan gjort ett bar val. Återstår bara att välja en golvläggare som ser till att lägga din fiskbensparkett som den ska.

Det är så otroligt snyggt med en fiskbensparkett om den är lagd av en skicklig hantverkare. En golvläggare vet hur knivigt det kan vara att få till just fiskbensparketten, och har koll på att alla stavarna är lika långa och tjocka så det inte blir någon förskjutning i mönstret. Skulle det bli det är det riktigt illa, då har hela idén och arbetet varit i onödan. En sned parkett är det ingen som vill ha. Det är lätt att tro att du kan göra saker själv, men i det här fallet gör du bäst i att anlita ett riktigt bra proffs. Det är verkligen inte här du ska fundera på att dra åt svångremmen.

Att lägga en snygg fiskbensparkett är ett riktigt hantverk

Att lägga en fiskbensparkett lämpar sig som sagt bäst för en fackman. Att foga samman de olika delarna är ett riktigt hantverk och tar en hel del tid. Men det finns lättare varianter som klickas ihop, om du vill ha det. Men det är trots allt du själv som behöver fundera på vilket material du vill ha. Det finns stavar i lite olika utföranden. Det går att hitta både ljusa och mörka, och i olika träslag, men de flesta är dock i ek. Det är inte för inte det i alla tider har kallats för ekparkett. Läs mer om fiskbensparkett på denna sida: läggafiskbensparkett.se