Låt en målare på Södermalm fixa till fasaden på din fastighet

En väl hållen fasad är inte bara snygg utan håller bättre och blir en investering inför framtiden. Anlita en målare på Södermalm för att hjälpa dig med detta.

Om du äger en fastighet på Södermalm har du väldigt mycket att vinna på att din fasad är väl hållen. Inte bara ser fasaden snygg ut – vilket motiverar högre hyror för dina hyresgäster – den håller dessutom längre. En fasad som inte målas om regelbundet får en tråkig och sjaskig look som rimmar illa med den där hyreshöjningen på ett par procent du hade tänkt dig.

När färgen nöts bort från din fasad exponeras dessutom underliggande lager för väder, vind och fukt och kan gå in i väggarna. I värsta fall har du om några år en situation där omfattande fukt- och mögelsanering kommer att behövas.

En målare ordnar problemet snabbt och professionellt

Om du anlitar en målerifirma på Södermalm så har de full koll på hur din fasad bör behandlas för att undvika olika problem de kommande årtiondena. De sköter målningen snabbt, professionellt och effektivt. Med dagens arbetsmetoder behöver det inte ens påverka dina hyresgäster särskilt mycket.

Förr var man tvungen att ställa upp byggställningar längs med hela fasaden vid målning, vilket såg tråkigt ut och hindrade ljus från att komma in genom fönsterna. Idag kan man i många fall använda sig av teleskoptruckar som målaren själv navigerar. Så det enda dina hyresgäster märker av är en eller två målare i korgen på en teleskoptruck.