Låt en målare i Solna rädda dig från dina semesterplaner

En målare i Solna jobbar gärna på din semester. Själv bör du välja att ha semester på semestern istället för att jobba som målare på din semester. Solklart.

Har du planerat att måla om ditt hus på semestern? Kul! Och när ska du ha semester? För inte kommer det bli på semestern direkt. I alla fall inte om du tänkt göra jobbet själv. Att måla ett helt hus tar otroligt lång tid, och innefattar betydligt fler steg än du kanske har tänkt dig. Det ska slipas och grundas och spacklas och fixas.

Dessutom kommer du behöva klättra upp på en stege, högt över marken. Hela vägen upp till taket ska du, för att komma åt överallt på fasaden. Du kanske inte tror att du är lagd åt att få svindel – men det vet du inte säkert förrän du kommit upp. Och då har du redan hunnit bli yr och riskerar att ramla ned.

Målare ramlar väl aldrig ned från stegar?

Då är det bättre att låta en målare i Solna ramla ned från stegen i stället. Förutom att han eller hon såklart inte kommer att göra det. En målare är proffs på att arbeta på hög höjd, och har dessutom all nödvändig säkerhetsutrustning med sig. Sannolikt kommer målaren inte heller använda sig av en stege, utan bygga upp en ordentlig ställning att stå och jobba på.

Själv kan du ta plats i din chaise longue under äppelträden istället. Läs en god bok, lös några korsord, drick några glas sommarbål och bara ta det lugnt. Ha semester på semestern, precis som det är meningen att man ska ha på en semester. Följ dessa råd och skänk en tacksam tanke till avsändaren när hösten kommer och huset är färdigmålat samtidigt som du är utvilad.