Braskaminer säljer lägenheter i Göteborg

Braskaminer i Göteborg är en het potatis. Skaffa dig ett försprång på bostadsmarknaden genom att installera värsta mysfaktorn. En riktig USP i bostadsannonsen.

Många som letar lägenhet i Göteborg är ute efter det där lilla extra. Och inget signalerar väl “det lilla extra” lika mycket som en öppen eld, en värmande brasa mitt i vardagsrummet. För dig som vill få ut maxpris för din lägenhet vid en försäljning kanske det är läge att överväga en investering i en modern braskamin.

Det är nämligen inte så krångligt att installera en braskamin. I alla fall inte om du sätter det i proportion till det mervärde kaminen skapar för din lägenhet som objekt på en het bostadsmarknad. När du ska sälja lägenhet i Göteborg gäller det att visa framfötterna. Staden är full av schyssta lägenheter, och det gäller att få din att sticka ut.

Braskaminer en USP på bostadsmarknaden i Göteborg

Fråga din mäklare om han eller hon har någon åsikt om braskaminer i Göteborg. Troligtvis kommer du att få ett mycket uppmuntrande svar. Det är nämligen betydligt enklare att formulera bostadsannonsen om det finns en så kallad USP – en “unique selling point”. Vilket en mysig braskamin mycket väl kan anses vara.

Om du sköter dina kort rätt kan din nya kamin faktiskt betala sig själv genom just det tidigare nämnda mervärde den skapar när lägenheten ska säljas. Men glöm inte att njuta själv också. Du behöver verkligen inte vänta med att installera din braskamin till dess att det är dags att sälja lägenheten.