Vi ser en hel del härliga färger i kök, som just nu är trendiga färger. Ballingslöv har ljus och lantliga färger på sina kök. Vedum har en stor nyhet i årets köksinredningar som går i träfärg. Det ska bli spännande att se om träfärgen blir populär igen. Senast vi såg det på köksinredning var på 70-talet. Multiform har mycket mörka och strama färger på sin kök. De har en ganska maskulin.

Den som vill ha ljusa kök

Vill man ha ljusa kök är vitt fortfarande populärt. Framför allt för dem som älskar en mer lantlig stil. Även om vi ser mycket mer färger i inredning, slår vitt trots allt det mesta när det kommer till kök. Vill du ha mer färger kan du skaffa någon färggrann detalj som livar upp.

Den som vill ha mörka kök

Den som vill ha ett mörkt och modernt kök kan välja svarta eller mörkgrå färger till köket. Vi har sett trenden att välja mörkt till förvaring i skåp nertill och en ljusare nyans upptill på köksskåp. På så sätt dominerar inte den mörka färgen i köket. Genom att välja olika färger på köksinredningen får du ett luftigt intryck av köket.

Renovera till nästan nytt

Vill du spara på miljön kan du sprutmåla om köksskåp och få ett nästan nytt kök. Då bör du arbeta ordentligt med underlaget innan du sprutmålar dem. Det blir i så fall det bästa resultatet och färgen blir mer hållbar. Om du vill ha riktigt snygga och nästan nya skåp i köket kan du anlita företag som arbetar med detta på ett professionellt sätt. Är du intresserad kan du läsa mer om lackering i Stockholm på: http://www.lackeringstockholm.se.